Aan de slag met een lach

Vacature: medewerker horeca (WIA/Wajong/Indicatie Banenafspraak)

Vacature: medewerker horeca (WIA/Wajong/Indicatie Banenafspraak) 28-02-2017

Voor een horeca-leerwerkbedrijf in Dordrecht is LiMoen Coaching op zoek naar een allround medewerker horeca met Wajong/ Bijstand of Indicatie Banenafspraak.

De allround medewerker horeca is verantwoordelijk voor de voorbereiding van feesten/partijen, ondermeer door het klaarzetten van aangevoerde materialen (meubilair, serviesgoed, hulpmiddelen e.d.) en opdekken van tafels.

De allround medewerker horeca is daarnaast verantwoordelijk voor de (voor)bereiding en opmaak van gerechten en gerecht gedeelten De medewerker horeca werkt volgens vaste instructies m.b.t. ingrediënten, recepturen, werkmethoden en uiterlijke presentatie.

 

Funcie-eisen

Je kunt met gereedschap werken, fysiek zwaar werk doen, zelfstandig werken en met collega’s samenwerken. Daarnaast ben je bereid tot werken in de avond en weekenden (tot uiterlijk 01.00u.)

 

Het niveau van de functie is op MBO niveau 3. Er zijn geen diploma’s vereist, wel werkervaring

 

Je taken zijn:

Bereiden van gerechten, bediening van klanten, schoonmaakwerk, klaarzetten van het zalencentrum, klanten helpen aan de bar en aansturen van de assistent medewerker horeca

 

Profiel:

Je bent iemand die precies en zorgvuldig kan werken, alleen kan werken, een leergierige houding hebt, die het leuk vindt om met klanten te werken en met (keuken)machines overweg kan.

Je hebt daarnaast een Wajong, WIA of Bijstand met vermelding in het doelgroepenregister (vereist). De voorkeur gaat uit naar iemand woonachtig in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht

 

 

Overig/ bijzonderheden:

Het bedrijf is bereikbaar met openbaar vervoer. Er is geen reiskostenvergoeding beschikbaar.

 

Je krijgt 1 tot 3 maanden proefplaatsing met daarna een contract voor een half jaar en jobcoaching door LiMoen Coaching.

 

Korte motivatie en cv sturen via info@limoencoaching.nl of bel voor meer informatie: Arthur Moen tel. 06-40935289< terug naar overzicht