Aan de slag met een lach

Vacature: leerling lichtmatroos (WIA/Wajong/Indicatie Banenafspraak)

Vacature: leerling lichtmatroos (WIA/Wajong/Indicatie Banenafspraak) 29-09-2017

Voor een binnenvaarttanker is LiMoen Coaching per direct op zoek naar een Leerling Lichtmatroos met Wajong, WIA of Indicatie Banenafspraak voor 40 uur per week.

Als leerling lichtmatroos ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden en onderhoud van het schip. Het is een avontuurlijke baan, waarbij je veel van Europa ziet. Je komt in een bedrijf te werken met 5 personen. Het binnenvaartschip vervoert vloeibare producten over de binnenwateren van Europa. Je krijgt bij de start een vaarboekje en start met een cursus. Daarnaast wordt je begeleid door een leerwerkmeester.

 

Functie-eisen

Het niveau van de functie is op LBO/ MBO niveau.

Je hebt daarnaast geen problemen met alcohol of drugs.

 

Je taken zijn:

Onderhoud en schoonmaken van het schip, eten koken, aan -en afmeren, laden en lossen van het schip, machinekamer/ motoronderhoud en varen.

 

Profiel:

Je kunt met gereedschappen werken vindt het leuk om binnen en buiten te werken en kan goed samenwerken met collega’s. Je bent leergierig, sociaal en behulpzaam en bent in staat tot het uitvoeren en afronden van de taken die je krijgt.

Je hebt daarnaast een Wajong of Indicatie Banenafspraak.

De voorkeur gaat uit naar iemand woonachtig in regio Rijnmond

 

Overig/ bijzonderheden:

Om bij de binnenvaarttanker te komen wordt er gebruik gemaakt van een bedrijfsauto die vertrekt vanaf een station in de regio. Soms moet je met het openbaar vervoer komen. Alle reiskosten worden vergoed. Je werkt 14 dagen op het schip waarna je 14 dagen vrij bent.

Aan het verblijf op het schip zijn geen kosten verbonden.

 

Je krijgt 2 maanden proefplaatsing (met behoud van uitkering) met daarna een contract voor een half jaar en jobcoaching door LiMoen Coaching.

 

Korte motivatie en cv sturen naar info@limoencoaching.nl of bel voor meer informatie: Arthur Moen (jobcoach) tel. 06-40935289. (www.limoencoaching.nl)< terug naar overzicht