Aan de slag met een lach

Vacature: assistent medewerker horeca (WIA/Wajong/Indicatie Banenafspraak)

Vacature: assistent medewerker horeca (WIA/Wajong/Indicatie Banenafspraak) 28-02-2017

Voor een horeca-leerwerkbedrijf in Dordrecht is LiMoen Coaching op zoek naar een assistent medewerker horeca met Wajong/ Bijstand of Indicatie Banenafspraak.


Als assistent medewerker horeca ben je verantwoordelijk voor het assisteren van de kok bij het werk in de keuken (bereiding en opmaak gerechten) restaurant (bediening en opdekken tafels) en het zalencentrum bij evenementen. Je komt te werken in een bedrijf met een informele sfeer, betrokken collega’s en veel groeimogelijkheden. Je krijgt goede werkbegeleiding en veel mogelijkheden om nieuwe vaardigheden te leren. Ook zijn er mogelijkheden tot het behalen van bedrijfsspecifieke certificaten.

 

Functie-eisen

Je kunt met gereedschap werken, fysiek zwaar werk doen en met collega’s samenwerken.  Daarnaast ben je bereid tot werken in de avond en weekenden (tot uiterlijk 01.00u.)

 

Het niveau van de functie is op MBO niveau 1 (AKA) en MBO niveau 2. Er zijn geen diploma’s vereist.

 

Je taken zijn:

Bereiden van gerechten, bediening van klanten, schoonmaakwerk, klaarzetten van het zalencentrum, klanten helpen aan de bar.

 

Profiel:

Je bent iemand die precies en zorgvuldig kan werken, alleen kan werken, een leergierige houding hebt, die het leuk vindt om met klanten te werken en met (keuken)machines overweg kan.

Je hebt daarnaast een Wajong, WIA of Bijstand met vermelding in het doelgroepenregister (vereist). De voorkeur gaat uit naar iemand woonachtig in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht

 

Overig/ bijzonderheden:

Het bedrijf is bereikbaar met openbaar vervoer. Er is geen reiskostenvergoeding beschikbaar.

 

Je krijgt 1 tot 3 maanden proefplaatsing met daarna een contract voor een half jaar en jobcoaching door LiMoen Coaching.

 

Korte motivatie en cv sturen via info@limoencoaching.nl of bel voor meer informatie: Arthur Moen tel. 06-40935289< terug naar overzicht