Aan de slag met een lach

Uitreiking 2e Complimoentje !

Uitreiking 2e Complimoentje ! 01-12-2016

Op 30 november 2016 reikte LiMoen Coaching het tweede “COMPLIMOENTJE” uit aan supermarkt PLUS ’t Lam in Dordrecht. Dit voor uitstekend werkgeverschap voor werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

PLUS ’t Lam is een supermarkt in Dubbeldam die klantvriendelijkheid en maatschappelijke verantwoord ondernemen (MVO) hoog in het vaandel heeft staan. PLUS ’t Lam heeft 2 vestigingen in Dubbeldam en in Stadspolders.

 

Na enkele contracten mocht Koen, een jongeman met Wajong, dit jaar een contract tekenen voor onbepaalde tijd. Een grote prestatie voor deze werknemer, maar ook zeker voor de werkgever en enkele directe collega’s. Dankzij hun motivatie en support bleef Koen aan de slag. Deze collega’s deden een stapje extra en hielpen Koen met diverse zaken op momenten dat het voor hem lastig was. Zo waren er bijvoorbeeld collega’s die hem regelmatig hielpen als het werk te zwaar was, voor hem opkwamen binnen het bedrijf en zelfs buiten werktijd hem met diverse zaken ondersteunden.

 

PLUS ’t Lam is daarom ook een voorbeeld, van een werkgever die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen geeft en daarnaast bereid is een stapje extra te zetten, zodat uiteindelijk een duurzaam dienstverband ook mogelijk wordt.

(*de namen zijn om privacy redenen gefingeerd)

 

Bekijk hier al de CompliMoentjes.< terug naar overzicht