Aan de slag met een lach

Referenties

Jan de Boer 
Directeur Den Boer Groenprojecten & Speelwacht Nederland
"Ik heb Arthur de afgelopen jaren ervaren als een enorme toegewijde persoon. Hij begeleide bij ons bedrijf een Wajong jongen (Vincent) met veel passie en toewijding. Hij was er altijd op het juiste moment voor Vincent. Dit heeft er mede voor gezorgd dat Vincent nu bij ons in dienst is getreden. Arthur, bedankt voor de samenwerking en wie weet tot een volgende keer."

 • Plus 't Lam Personeel
  "Betrokken, enthousiast en goede vraagbaak rondom het lastige thema van de Participatiewet en aanverwante zaken. De nieuwe website is overzichtelijk een geeft veel bruikbare informatie."

  Dorothy Welbergen
  Dorothy Welbergen
  Projectleider bij St. Zwijndrecht Werkt

  "Arthur Moen is een gedreven coach die altijd alles tot in de puntjes verzorgt."

 
Michael Abbema
Directeur at Herbouw

“Arthur is als jobcoach een geweldige partner. Hij is proactief in zijn handelen en ontzorgt je als werkgever zonder ooit het welzijn van zijn kwetsbare groep uit het oog te verliezen. Voor mij is Arthur de vaste aanbeveling naar werknemers toe wanneer zij nog geen jobcoach hebben."

 

Ebe Bruinsma
Ebe Bruinsma
Senior Key Accountmanager at Paardekooper

"Arthur is een man met visie. Tevens heb ik ervaren dat Arthur een strategisch denker is en weloverwogen besluiten neemt. Arthur Moen heeft veel levenservaring en in een organisatie een man die het maximale uit zijn collega's haalt en in het balang van een project of groep denkt. Arthur zet het plan centraal en niet zijn persoon. Arthur is zeer trouw in het opvolgen van zijn actiepunten."

 

 • Erik Baan
  Erik Baan
  Arbeidsdeskundige, Participatiecoach, SROI adviseur

  "Ik heb het voorrecht om al een aantal jaren met Arthur samen te mogen werken. Ik heb bewondering voor zijn drive, geduld en bewogenheid voor mensen die aan de zijlijn van de maatschappij staan. Het zijn vaak de meest kwetsbare mensen die bij Arthur voor hulp en advies aankloppen. Het gemeenschappelijke kenmerk van deze groep mensen is dat ze vaak door instellingen of organisaties wegens commerciële of financiële redenen aan de kant worden gezet. De verontwaardiging over dit onrecht zet Arthur om in passie en heilig vuur, juist deze insteek en aanpak stimuleert “zijn” mensen om andere keuzes te maken en iets van hun leven te gaan maken. Dit belangrijke en mooie werk van Arthur verdient erg veel steun!"