Aan de slag met een lach

Over LiMoen

Arthur Moen

LiMoen Coaching is een initiatief van Arthur Moen. Al meer dan 10 jaar werkt hij als geregistreerd jobcoach (NOLOC) en social worker in de regio Drechtsteden/ regio Voorne Putten/ regio Rijnmond.

Als ervaringsdeskundige heeft hij zelf ervaring met re-integreren vanuit de Wajong, WIA, Ziektewet, WW en Bijstand.

 

Zijn ervaringsdeskundigheid en generalisme zorgen ervoor dat hij deskundig is en breed inzetbaar. Betrouwbaarheid en duurzame relaties staan hierbij voorop in zijn werk.

 

Als professional levert LiMoen Coaching kwaliteit door te werken vanuit de Begeleid Werken - Individueel Vraaggerichte Benadering/ Supported Employment en het jobcoachprotocol.

 

LiMoen Coaching heeft een groot netwerk in de regio Rijnmond en expertise in:

1. het adviseren en coachen van bedrijven op het gebied van maatschappelijk ondernemen.

2. het begeleiden het doen van assesments, matchen, plaatsen en coachen (begeleiden) van kandidaten met o.a. autisme, adhd, licht verstandelijke beperking, chronische ziekte, verslaving en psychische stoornissen.

 

Daarnaast is hij ervaren in het opzetten van projecten op het gebied van arbeids - en vrijwilligersparticipatie. Bekijk zijn volledige profiel op LinkedIn

 

Limoen Coaching werkt onder de vlag van organisaties met een Blik op Werk Keurmerk en is vlootpartner bij "Op naar de 100.000 banen (voor mensen met een arbeidsbeperking)".

 

Daarnaast is LiMoen Coaching pro Bono actief als vrijwilliger en bestuurder betrokken bij Stichting Werkbank Drechtsteden. 

.