Aan de slag met een lach

Over LiMoen Coaching

Arthur Moen

LiMoen Coaching is een initiatief van Arthur Moen. Al meer dan 10 jaar werkt hij als geregistreerd jobcoach en social worker in de regio Drechtsteden/ Rijnmond. Zijn ervaringsdeskundigheid en generalisme zorgen ervoor dat hij deskundig is en breed inzetbaar. Betrouwbaarheid en duurzame relaties staan hierbij voorop in zijn werk.

 

De afgelopen jaren is hij actief geweest voor:

 

➤ Jobcoachorganisaties: JobUp, Geense Personeelsdiensten, AtWork Jobcoaching

➤ Instanties: UWV, Sociale Dienst Drechtsteden, MEE Drechtsteden/ Zuidhollandse Eilanden

➤ Vrijwilligersorganisaties: Tienplus, Stichting Werkbank Drechtsteden, Serve the City

➤ Onderwijs: AKA/Entree, PRO, VSO

➤ Zorginstellingen: Leger des Heils, De Hoop GGZ, Cavent, ASVZ

➤ (Para)kerkelijke organisaties: Diaconaal Platform Dordrecht, Youth for Christ, Dordtse Evangelisatie

 

Hierdoor heeft hij een groot netwerk en ruime ervaring met het begeleiden van bedrijven die maatshappelijk willen ondernemen en plaatsen en begeleiden van kandidaten met o.a. autisme, licht verstandelijke beperking, verslaving  psychische stoornissen.

 

Daarnaast is hij ervaren in het opzetten van projecten op het gebied van arbeids - en vrijwilligersparticipatie. Bekijk zijn volledige profiel op LinkedIn

 

Over LiMoen Coaching

Limoen Coaching is lid bij de Beroepsvereniging Jobcoaches Nederland , aspirant lid bij Noloc ,werkt onder de vlag van organisaties met een Blik op Werk Keurmerk en is vlootpartner bij "Op naar de 100.000 banen (voor mensen met een arbeidsbeperking)". Daarnaast is LiMoen Coaching initiator van het werkgeversportaal Werkgevers met een Hart en Pro Bono Consultant/ coördinator bij Stichting Werkbank Drechtsteden. 

.