Aan de slag met een lach

Nieuwsblog

Transitievergoeding bij ontslag 30 december 2014

Transitievergoeding bij ontslag

Ontslaat u een medewerker tijdelijk of vast die minimaal 2 jaar bij u in dienst is? Dan betaalt u uw medewerker een transitievergoeding. Om een andere baan of beroep te krijgen, gebruikt uw medewerker deze vergoeding voor om scholing naar ander werk of outplacement.

Lees verder >
Wijzigingen flexwerkers 2015 19 december 2014

Wijzigingen flexwerkers 2015

Op 1 januari 2015 veranderen de regels voor tijdelijke arbeidscontracten, oproepcontracten en payrollcontracten. Het doel van deze veranderingen is om de rechtspositie van flexwerkers te versterken. De Wet werk en zekerheid Wwz en het Ontslagbesluit regelen deze veranderingen.

Lees verder >
Delen is beter dan helen 16 december 2014

Delen is beter dan helen

tekst dr. ir. Roel Jongeneel Pinksteren is een feest waar veel mensen in Nederland zich nauwelijks een voorstelling meer van kunnen maken. Toch is het juist dit pinksterfeest dat in de economie voor de nodige beroering heeft gezorgd.

Lees verder >
LiMoen Coaching van start en wenst u bij deze een succesvol 2015! 15 december 2014

LiMoen Coaching van start en wenst u bij deze een succesvol 2015!

Geachte relatie, Middels deze mail wens ik u alvast hele prettige kerstdagen toe en een succesvol 2015 Tevens presenteer ik u mijn bedrijf LiMoen Coaching. Nadat ik 10 jaar als jobcoach en woonbegeleider heb gewerkt bij diverse organisaties, ben ik sinds januari van dit jaar gestart met LiMoen Coach

Lees verder >
Maatjesbank gelanceeerd 9 december 2014

Maatjesbank gelanceeerd

De Maatjesbank gelooft in maatjes die andere mensen helpen om weer meer kleur te krijgen in hun leven op momenten dat dat ontbreekt. Door om te zien naar elkaar wordt de samenleving een stuk sterker en mooier

Lees verder >