Aan de slag met een lach

Nieuwsblog

Beter worden doe je op je werk! 5 mei 2015

Beter worden doe je op je werk!

Veel uitkeringsontvangers met psychische problematiek willen graag werken, maar werkgevers willen h n vaak niet. En ook psychiaters zijn huiverig. Sinds de Participatiewet van kracht is, moeten alle partijen aan de slag. Hoe komen de gescheiden werelden van zorg en arbeid dichter bij elkaar?

Lees verder >
Nieuw: Producten voor werkgevers 29 januari 2015

Nieuw: Producten voor werkgevers

Bij LiMoen Coaching weet u als werkgever waar u aan toe bent. Door de combinatie van verschillende vormen van diensten heeft LiMoen Coaching alles in huis om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Bekijk onze 4 pakketten die los of in combinatie met elkaar mogelijk zijn.

Lees verder >
Subsidie voor interne jobcoach 20 januari 2015

Subsidie voor interne jobcoach

Werkgevers met een werknemer met een langdurige ziekte of handicap kunnen bij UWV subsidie voor interne jobcoaching aanvragen.

Lees verder >
Hoe werkt de Verzuimmelder? 20 januari 2015

Hoe werkt de Verzuimmelder?

Met de Verzuimmelder kunt u zeker, snel en makkelijk uw verzuimmeldingen doorgeven. Als u de Verzuimmelder wilt gebruiken, dan logt u in met uw account op het werkgeversportaal.

Lees verder >
Nieuwe regels vrijwilligerswerk voor mensen met WW 6 januari 2015

Nieuwe regels vrijwilligerswerk voor mensen met WW

Per 1 januari 2015 zijn er nieuwe regels voor mensen met WW die vrijwilligerswerk willen doen. Zo is bijvoorbeeld vastgelegd bij welk soort organisaties vrijwilligerswerk is toegestaan, met behoud van WW. Om met behoud van WW vrijwilligerswerk te mogen doen, moeten de organisatie en het vrijwilliger

Lees verder >