Aan de slag met een lach

Nieuwsblog

10 gouden jobcoachtips 3 juli 2015

10 gouden jobcoachtips

In mijn werk als jobcoach heb ik niet altijd de indruk dat werkgevers weten wat een jobcoach in een bedrijf kan betekenen. Een top 10 met tips voor het slagen van een traject.

Lees verder >
Nieuw: Werkcafé Dordrecht 30 juni 2015

Nieuw: Werkcafé Dordrecht

Werkcaf Dordrecht is een online ontmoetingsplek voor jonge werkzoekenden in de Drechtsteden. Het is een platform voor door mensen met een Bijstand, een WW, een Wajong ,een Ziektewet of zelfs zonder uitkering.

Lees verder >
De Participatiewet en uw verplichtingen als werkgever 29 juni 2015

De Participatiewet en uw verplichtingen als werkgever

Sinds 1 januari 2015 is de Participatiewet van kracht. Het doel van deze wet is om zoveel mogelijk mensen met of zonder arbeidsbeperking aan het werk te krijgen.

Lees verder >
Het doelgroepenregister 25 juni 2015

Het doelgroepenregister

In het doelgroepregister staat iedereen geregistreerd die tot de doelgroep van de banenafspraak uit het Sociaal akkoord behoort. Werkgevers kunnen hier opvragen of een sollicitant tot deze doelgroep behoort. Maar ook en dat weet niet iedereen kan de werkgever navragen of een huidige werknemer in het

Lees verder >
Succesvolle lancering ReconnAct Drechtsteden 28 mei 2015

Succesvolle lancering ReconnAct Drechtsteden

Het Job en ZZP maatjesinitiatief ReconnAct Drechtsteden is officieel van start. Op vrijdag 22 mei tijdens een ontbijtbijeenkomst in het gebouw van Van Alle Tijden aan de Grotekerksbuurt heeft het 5 tallig bestuur zich gepresenteerd en is de samenwerking met het Diaconaal Platform Dordrecht officieel

Lees verder >