Aan de slag met een lach

Nieuwsblog

Uitreiking eerste CompLimoentje 14 september 2015

Uitreiking eerste CompLimoentje

Op 8 september 2015 reikte LiMoen Coaching het eerste complimoentje aan het bedrijf VND Vastenhoud Neon in Dordrecht. Dit voor uitstekend werkgeverschap voor werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees verder >
Nieuw: Werkgevers met een ♥ 11 september 2015

Nieuw: Werkgevers met een ♥

LiMoen Coaching lanceert haar nieuwe werkgeversportaal. Op deze site vindt u meer informatie over de Participatiewet, Het Arbeidsquotum, de wet Banenafspraak en wat dit voor u als werkgever betekent.

Lees verder >
LiMoen Coaching: participatiecoach in de Drechtsteden 17 augustus 2015

LiMoen Coaching: participatiecoach in de Drechtsteden

DORDRECHT Als ervaringsdeskundige en professional met meer dan 10 jaar ervaring is Arthur Moen het bedrijf LiMoen Coaching gestart. Vanuit deze onderneming werkt hij als dienstverlener en coach voor ondernemers die inclusief willen ondernemen en werkzoekers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees verder >
Ziek is niet hetzelfde als arbeidsongeschikt 3 augustus 2015

Ziek is niet hetzelfde als arbeidsongeschikt

Als een sollicitant medische beperkingen heeft waardoor hij zijn beoogde functie minder goed zal kunnen uitvoeren, moet hij dit bij zijn sollicitatie met u delen. U mag zelf echter geen vragen stellen over de gezondheid van de sollicitant.

Lees verder >
Premiekorting voor werkloze jongere bij contract van 24 uur 14 juli 2015

Premiekorting voor werkloze jongere bij contract van 24 uur

Vanaf 1 juli 2015 krijgt u tijdelijk premiekorting als u een jongere met afstand tot de arbeidsmarkt in dienst neemt voor 24 uur per week. Tot 1 juli was dit nog 32 uur. De premiekorting per werknemer is 3.500 per jaar.

Lees verder >