Aan de slag met een lach

Nieuwsblog

Vanaf 01-01-2018: tegemoetkomingen LKV en jeugd-LIV 20 november 2017

Vanaf 01-01-2018: tegemoetkomingen LKV en jeugd-LIV

Vanaf 1 januari 2018 starten deze 2 regelingen van de Wet tegemoetkomingen loondomein Wtl het LKV en het jeugd LIV. De eerste regeling, het LIV, ging al in op 1 januari 2017. Als u een werknemer met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst heeft of aanneemt kunt u misschien een van deze tegemoetkom

Lees verder >
'Praat niet over hen maar mét hen' 3 november 2017

'Praat niet over hen maar mét hen'

Mensen willen een uitdaging in hun werk, ook als ze een arbeidsbeperking hebben. Bij de training Mentorwijs leren leidinggevenden van reguliere bedrijven om daarop alert te zijn. Luister naar hun wensen, observeer waar ze plezier in hebben en ga dat versterken , zegt Marianne de Wolff van TNO. Met h

Lees verder >
Vacature: productiemedewerker (wajong/ indicatie banenafspraak) 17 oktober 2017

Vacature: productiemedewerker (wajong/ indicatie banenafspraak)

Voor een bouwbedrijf leerwerkbedrijf in Dordrecht is LiMoen Coaching op zoek naar een productiemedewerker met Wajong/ Indicatie Banenafspraak met doelgroepenregister voor 40 uur.

Lees verder >
Vacature: leerling lichtmatroos (WIA/Wajong/Indicatie Banenafspraak) 29 september 2017

Vacature: leerling lichtmatroos (WIA/Wajong/Indicatie Banenafspraak)

Voor een binnenvaarttanker is LiMoen Coaching per direct op zoek naar een Leerling Lichtmatroos met Wajong, WIA of Indicatie Banenafspraak voor 40 uur per week.

Lees verder >
Uitreiking 4e COMPLIMOENTJE 2 augustus 2017

Uitreiking 4e COMPLIMOENTJE

Op 1 augustus 2017 reikte LiMoen Coaching het 4e COMPLIMOENTJE uit aan Stichting Herbouw. Dit voor uitstekend werkgeverschap voor werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees verder >