Aan de slag met een lach

Experience ‘Anders kijken om kansen in de arbeidsmarkt te herkennen’

Experience ‘Anders kijken om kansen in de arbeidsmarkt te herkennen’ 01-09-2016

Hoe zorgen we dat iedereen mee kan doen op de arbeidsmarkt? En dat werkgevers daardoor het personeel krijgen dat hun organisatie verrijkt?

De kansen liggen voor het grijpen, je moet ze alleen wel kunnen zien. Op 27 september organiseren ‘Op naar de 100.000 banen’ (VNO-NCW, MKB Nederland en LTO), Instituut Gak, Maas theater en dans en Stichting Nieuwe Kans een bijzondere Experience waarin u in een programma van workshops, voorstelling en inhoudelijke tafeldiscussie ervaart hoe u anders kunt kijken naar uw omgeving.

En wat betekent dat voor uw houding op de arbeidsmarkt? Leer door ontmoetingen de meerwaarde kennen van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, die u alleen op basis van hun cv misschien niet zou aannemen of bemiddelen. En krijg tips uit de praktijk van andere werkgevers en organisaties.

‘Anders kijken om kansen in de arbeidsmarkt te herkennen’ is speciaal voor werkgevers, wethouders, bemiddelaars en andere betrokkenen bij arbeidsmarktvraagstukken zoals de Participatiewet en de Banenafspraak.

 

Aanmelden
Deze bijeenkomst is exclusief toegankelijk voor genodigden. Bent u werkgever en heeft u interesse in de bijeenkomst? Stuur een e-mail naar info@opnaarde100000.nl.< terug naar overzicht