Aan de slag met een lach

Aan de slag

1. Gratis adviesgesprek

LiMoen stelt graag haar kennis en ervaring beschikbaar aan relaties en toekomstige relaties. We denken graag met u mee. Wellicht volgt er een mooie samenwerking. We drinken graag met u een bak koffie; waarbij u geheel kosteloos advies krijgt.

 

2. Creëer een functie

Mogelijk heeft u op dit moment geen vacature, maar zou er door middel van jobcreation of jobcarving een functie kunnen ontstaan. Dit kan bijvoorbeeld door het anders verdelen van werkzaamheden binnen uw bedrijf. Samen met u bekijken we de mogelijkheden.

 

3. Stel de vacature beschikbaar

Bespaar de kosten van een duur werving -en selectiebureau. LiMoen Coaching stelt uw vacature volledig gratis ter beschikking aan haar partners en kandidaten.

 

4. Selecteer een kandidaat

Dit kan met de kandidatenverkernner van het UWV. De kandidatenverkenner is een databank met de (anonieme) profielen van werkzoekenden die onder de banen-afspraak vallen. Log in op uw account op werk.nl. Ga naar Mijn werk.nl, klik op de kopjes cv's zoeken. Klik daar op de link 'Kandidatenverkenner banenafspraak'.

 

5. Neem een kandidaat op proef

Het is mogelijk kandidaten tot 2 maanden een onbetaalde proefplaatsing aan te bieden. De kandidaat-werknemer houdt in die periode zijn uitkering. Het doel is dat u na die periode hem een dienstbetrekking aanbiedt.

 

6. Schakel een jobcoach in of leid een interne jobcoach op

Bij een diensverband van 12 uur wordt er door het UWV of door de gemeente een jobcoach beschikbaar gesteld. Ook is het mogelijk om op de lange termijn vanuit uw eigen personeelsbestand iemand op te leiden tot intern jobcoach.

 

7. Word ambassadeur van uw maatschappelijk ondernemerschap

Mogelijk bent u al een werkgever met een hart. Word dan ambassadeur en deel uw ervaringen met uw eigen relaties en klanten! U kunt u zich ook aansluiten bij de Normaalste Zaak: een netwerk van bedrijven die bouwt aan een inclusieve arbeidsmarkt.